Menu Close

Skydda Din Smartphone Snyggt

skydda din smartphone

Den där smartphonen vi alla går runt med i fickan, den har så många fördelar att det knappt går att förstå. Vem hade kunnat tro att vi skulle ha telefon, dator, spelmaskin, karta, kompass, anteckningshäfte, inspelningsverktyg, kamera och mycket mycket mer i en liten kompakt grej som ryms i vår handflata för tio år sedan? Inte så många, förutom kanske Steve Jobs som med Apples iPhone helt förnyade marknaden för mobiltelefoner. Apple anses ofta vara marknadsledande både inom smartphones och inom läsplattor, men de andra företagen, som Samsung knappar in och lanserar skarpa produkter de också. Det är ett ständigt krig på marknaden om vilka som ska vara ledande inom smartphones, och aktörerna konkurrerar allt mer och försöker hitta egenskaper som ska göra just deras smartphone till nästa stora grej. Mycket handlar också om varumärket, då människor idag vill identifiera sig med det varumärke de handlar av.

En av de utmärkande egenskaperna hos smartphones och läsplattor är de stora, blanka ytorna. Det är pekskärm och glas på fram- och baksida som gäller, vilket lätt medför att telefonen skadas av repor och annat. Det man kan göra är att skydda sin smartphone med ett skal eller en skin, och den marknaden har utvecklats mycket också. Förutom att ha blivit mer anpassade till telefonerna och mer funktionella så har de också blivit snyggare! Det finns flera olika sorters skal, från tunna och hårda till stora och mjuka. Det nyaste nu är skins, som är en tunn hinna du sätter på din telefon som skyddar den mot repor och skador. Det är viktigt att hitta ett iphone skin som passar dig. De finns i många snygga utföranden, till exempel:

  • Trämönstrat. Riktigt originellt och snyggt, och det finns allt ifrån ek och rosenträ till valnöt och lönn. Riktigt snyggt.
  • Metalliska skal. Din telefon kan se ut att vara täckt av guld, mörkt borstat stål eller koppar.
  • Färger. Allt från orange till rosa.
  • Kolfiber. Skulle det inte vara häftigt med en telefon som såg ut att vara gjord av kolfiber?

Så det är bara att hugga in så kommer din smartphone vara den snyggaste i stan.